6 t/m 9 juli Vive la France

Promotiefilmpje:

 

Voor de vijfde keer is het centrum van Hummelo in het tweede weekeinde van juli een stukje Frankrijk in Nederland. In korte tijd heeft Vive la France naam gemaakt als een bijzonder evenement met een veelzijdig programma, waarin de brocante-markt een bijzondere plaats inneemt.

Vive-la-France is in enkele jaren tijds uitgegroeid tot een cultureel-toeristisch evenement dat ook zakelijk gezien interessante mogelijkheden biedt. Met diverse mogelijkheden voor sponsoring en adverteren kunt u uw naam aan het evenement verbinden.

Vernieuwingen
De lustrum-editie van Vive la France kent enkele vernieuwingen in het programma. Speciaal vanwege het 5-jarig bestaan is op zaterdagavond een optreden van Gerard  Alderliefste. Hij heeft een warme band met de Franse taal, die in diverse nummers naast het Nederlands aan bod komt.

In de maand van de Tour de France is een Frans evenement niet compleet zonder wielerwedstrijd. De Tour d’Hummelo op donderdag 6 juli kent een nieuwe opzet. De wielerronde door de omgeving is een echt criterium geworden met een ronde van 1 kilometer in het dorp, die meerdere keren wordt afgelegd.

Hummelo is op zaterdag en zondag het domein van de voetganger, die alle tijd kan nemen voor de 150 kramen en stands, die er maximaal een plekje krijgen. Topaanbieders van brocante nemen een belangrijke plek in op de markt. In enkele jaren tijds is de Hummelose markt uitgegroeid tot een absolute trekpleister voor wie op zoek is naar authentieke, unieke en onverwachte brocante-artikelen. Vive la France staat bekend als een van de grootste brocantemarkten van het land, met veel gezelligheid en een kwalitatief hoogstaand aanbod.

Niet voor niets reist een groeiend aantal liefhebbers tijdig richting Hummelo, vanuit omringende landen als Duitsland, België en Frankrijk!

De kunstmarkt concentreert zich rond de dorpskerk met een grote verscheidenheid aan kunstuitingen, van schilderijen en textiele vormgeving tot glaskunst, sieraden en keramisch werk.

 

De markt wordt gecompleteerd door producenten van streekproducten, die hun lekkerste en gezondste aanbod aanbieden en laten proeven. Van jammen en sappen tot wijn, fruit, honing en hedendaagse of juist ouderwetse vleesproducten. Ook de restaurateurs laten zich niet onbetuigd. Behalve uitrusten kan op de diverse terrassen ook genoten worden van koele versnaperingen en culinaire hoogstandjes, als het even kan ook in Franse sfeer.

Voor meer informatie www.vive-la-france.nl

Vanaf 6 juli tot en met 9 juli serveren wij een speciaal Frans menu voor € 29,50