‘COR-I-FAY’

Op donderdag 28 september om 20.00 een top avond met Fay Claassen en Cor Bakker waarbij ze niet alleen u, maar ook elkaar telkens uitdagen.

Prachtige Nederlandse liedjes, bekende jazzy ballads, komische verhalen uit beider levens en hoe de click tussen hen tot stand kwam. Cor Bakker werd al vanaf de eerste keer dat hij met Fay Claassen optrad door Fay Claassen overrompeld: “Ik weet niet wat er met me gebeurde, ik zou wel eens een hersenscan van mezelf willen hebben van dat moment, want midden in een lied werd ik door haar stem zo geraakt dat de tranen kwamen en bleven komen.

 

Fay Claassen heeft het wonderbaarlijke talent dat zij kan zingen met de sound van een instrument. Movie classics naar jazzy songs tot je in het hart rakende ballads.

Fay zingt de sterren van de hemel. Het idee voor een duo bestond bij Fay ook al een tijdje: “Want door Cor ben ik pas echt verliefd geraakt op het zingen van Nederlandse liedjes. Dat deed ik eerder nooit. Bovendien is mij gebleken met Cor alleen speel je met een heel orkest.”

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fay Claassen de zangeres met de meeste onderscheidingen: Nederland: een ‘Edison’, en een ‘Gouden Plaat’,
in de U.S.A: ‘Best Vocal Album Of The Year Award’, en een ‘Grammy’ nominatie, en in Duitsland”:
1e Preis Der Deutschen Schallplatten Kritik 2016’.