Geen zin om te koken, om boodschappen te doen of uit eten te gaan?

Maak dan gebruik van De Gouden Karper Thuisservice! Complete maaltijden, eenvoudig telefonisch te bestellen en zo klaar! Tot 18.00 uur op te halen!

De gerechten worden geserveerd in meeneem verpakkingen, op onze schalen die u later terug brengt of in pannen/ schalen die u zelf meebrengt.

 

De lunch- en dinerkaart van De Gouden Karper bieden tal van klassieke gerechten. Gerechten waarin het goede van de streek tot uiting komt. Uiteraard voorzien van een bij het gerecht passende wijn of een ter plekke samengesteld wijnarrangement. De menukaarten worden ieder seizoen aangepast aan de specialiteiten van het jaargetijde.

 

Dit seizoen aanbevolen:

 

 

De keuken van De Gouden Karper is klassiek. Gerechten worden op traditionele wijze bereid en zijn telkens aan het seizoen aangepast. Het restaurant is nationaal beroemd vanwege de wildgerechten die van half oktober tot eind december op de kaart staan. ‘Wild eten in de Achterhoek’ is een begrip voor de culinaire lekkerbek. Maar ook in andere tijden van het najaar is het hier genieten: denk maar aan asperges in het voorjaar en het hele jaar door tal van vis- en vleesspecialiteiten.

De aankleding van het restaurant is geïnspireerd op de Achterhoekse omgeving. Schilderijen, oud-Hollandse kasten en wild-ornamenten zorgen voor een aangename sfeer. De bediening is vriendelijk en vertrouwd.

Wilt u een dineetje cadeau doen? Diner-bonnen zijn bij ons verkrijgbaar. Een overheerlijk én origineel cadeau!

Klik hier voor de actuele lunchkaart en dinerkaart!

Subcategorieën